Slide LeftSlide Right

Om oss

Vi arbetar för att förverkliga era drömmar och ideer inom webb- och mediaproduktion. Detta gör vi med hjälp av kreativitet och teknisk kompetens.

Vi arbetar med

Film ( 85% )

Foto ( 75% )

Webb ( 65% )

Mediaproduktion

Med begreppet mediaproduktion menar vi webbproduktion, filmproduktion och foto. Vi projekterar och producerar musikvideor, film för webb, dokumentärer och intervjuer samt hemsidor. Vi fotograferar också allt från porträtt till live- och naturfotografier. Om du har funderingar kring något av dessa områden så är ni välkomna att höra av er för att se om vi är lämpliga för just ert uppdrag. Vi samarbetar också med andra i branschen och kan hjälpa dig att komma i kontakt med andra företag om ert uppdrag inte lämpar sig för oss.

Vad vi gör

Vi erbjuder helhetslösningar inom mediaproduktion. I begreppet mediaproduktion räknar vi in följande:


Film

Om en bild säger mer än 1000 ord säger film över 20 000 ord i sekunden. Att berätta saker med rörlig bild är idag kanske det bästa verktyget för att säga något. Vi producerar allt från kortfilmer, dokumentärer och intervjuer till musikvideor.

Läs mer


Foto

Även om vi gillar utmaningen i allt det som går att göra med rörlig bild så finns det också en utmaning i att försöka fånga allt i en bild. Allra helst fångar vi ögonblick, produkter eller händelser.

Läs mer


Webb

Vi utvecklar allt från enkla statiska hemsidor till dynamiska hemsidor som kunden själv kan uppdatera. När vi bygger dynamiska hemsidor bygger vi dem på Snowfire eller bloggverktyget WordPress.

Läs mer


IT-konsultation

Datorer och teknik som inte fungerar blir snabbt dyrt för företag. Vi erbjuder datakonsultation och IT-support till i första hand mindre företag. Dels vid enstaka tillfällen och dels som löpande serviceavtal.

Läs mer

Våra kontaktuppgifter

Om ni har frågor om eventuellt uppdrag eller är intresserade av vår verksamhet så tveka inte utan hör av er så träffas vi mer än gärna över en kaffe.

Vi hörs!

Stockholm

Vår bas är Stockholm men vi reser mer än gärna till andra platser i Sverige och utomlands.
info@nambumedia.se

+46 73 642 51 57

Skicka ett meddelande till oss